25ste kerstmarkt

Komend weekend wordt weer een kersthoogdag in het warme  en gezellige Ontmoetingscentrum De Linde (Ransbergstraat 26a) in Linter. Zaterdag 10 en zondag 11 december telkens vanaf 14 uur gaan de deuren open voor de meer dan 2000 verwachte bezoekers. De Linterse Middenstandsraad in samenwerking met de gemeente zijn er weer in geslaagd om meer dan dertig standhouders te verwelkomen.  Deze kerstmarkt is vooral gekend om zijn brede waaier van producten.

De creativiteit van de hobbyisten laten ons kleine kunstwerken zien.  Kunstige kerststukjes zullen zeker in de feestweken uw tafel sieren.  Een paar drankstanden met proevertjes, een lokale ambachtelijke ijsbereider, een beetje gaarkeuken, wafels van Marc S en een kookdemonstratie vervolledigen het aanbod

En om uit te rusten van al die kerstboodschappen kun je bij het Oudercomité van de School Wommersom of het Mehringcomité terecht.

Vergeten we ook niet de aanwezigheidstombola waar heel wat waardevolle prijzen te winnen zijn.

Ook buiten is er heel wat animatie : een Icebar, Garden Luxery en het jeugdhuis Bibitor zorgen voor een speciale buitenkerstsfeer.