Belgerinkel: verlengde inschrijving voor handelaars

Van 16 mei tot 20 juni 2009 vindt in heel Vlaanderen de fietspromotiecampagne “Met Belgerinkel naar de Winkel” plaats. Deze actie spoort klanten aan om zoveel mogelijk met de fiets hun boodschappen bij de lokale handelaars te doen. Ook de gemeente Linter neemt deel aan deze actie. Momenteel zijn er al 20 Linterse handelaars ingeschreven!

Het concept is eenvoudig en effectief. Alle deelnemende handelaars verspreiden spaarkaarten onder hun klanten. Telkens een klant gaat winkelen met de fiets, krijgt hij of zij een Belgerinkel zegel. Met een volle kaart kan de klant een unieke fietstas bestellen tegen een gereduceerd tarief bij een fietshandelaar in de buurt.

Bovendien wordt er onder alle deelnemende klanten een Belgerinkel fiets met fietsmandje en fietstas verloot. We verloten ook nog een paar fietstassen. De boodschap is duidelijk: wie fietst, die wint … een mooie prijs of alvast een goede gezondheid.

Steeds meer mensen zijn overtuigd van de voordelen van winkelen met de fiets. Fietsen bevordert de gezondheid en vermindert de CO2-uitstoot. Door deel te nemen aan de campagne geeft ook u een duidelijk positief signaal aan uw klanten.

Deelname aan deze actie is voor u als handelaar volledig gratis. Het gemeentebestuur stelt u de nodige campagnematerialen gratis ter beschikking. U ontvangt kort voor de start van de campagne gratis het actiepakket. Dit pakket bevat spaarkaarten, zegels, twee raamaffiches en een spaardoos voor de volle spaarkaarten.

Wij hopen op uw enthousiaste deelname. Deelnemen is eenvoudig: stuur gewoon een mail naar bruno.buteneers@linter.be om uw deelname te bevestigen. Om een vlotte organisatie te garanderen, vragen wij u om ten laatste op 13 maart 2009 uw deelname te bevestigen.

Meer info:

Bruno Buteneers, informatieambtenaar, 011 78 93 77

Andy Vandevelde, schepen Economie: 0478 21 72 28