Drie unieke prijzen voor lopers Relax & Run

Anderhalve maand na de eerste editie van Relax & Run verlootte de organisatie drie unieke prijzen onder de sportievelingen.

Via het LEADER Hageland+-programma kon Relax & Run op steun van de provincie Vlaams-Brabant, Vlaanderen en Europa rekenen. Eén van de troeven van het evenement was de samenwerking met de Linterse verenigingen. Zo staken meer dan 20 verenigingen de handen uit de mouwen tijdens Relax & Run. Eén van die verenigingen,  de Hagelandse Aquarelclub, kreeg de vraag van de organisatie om drie unieke aandenkens te creëren. De ervaren aquarellisten Paula Geysens en Leen Weytjens verkozen om binnen het thema van de ochtendjogging te blijven. Op twee werken zie je een jogger en een jogster langs de rustige Getedijk lopen en op het andere werk snellen twee joggers zij aan zij.

Uit de 190 deelnemers kwamen Roland Vandeborne (Sint-Truiden), Evelien Hoebregs (Sint-Truiden) en Margot Vanspauwen (Linter)  als winnaars uit de bus. Het drietal besloot om het mooie aandenken aan de fijne jogging een mooi plekje te geven.