Gete Hike- overnacht in de Getevallei

Op zaterdag 10 en zondag 11 september organiseert vzw 'Gete Hiker' een tweedaagse hikingtocht voor jong en oud dwars door de Getevallei en met overnachting in de Getevallei. Omwille van aangepaste routes voor jong en oud is dit een laagdrempelig evenement dat dus niet leeftijdsgebonden is. Dus perfect haalbaar voor gezinnen met kinderen, koppels, de getrainde hiker of de minder getrainde hiker. Het vertrek en aankomst zijn voorzien aan de kamsalamanderhut, na de eerste hiketocht overnacht je ook daar in een speciaal ingerichte bivakzone. Het meebrengen van een eigen tent is dan ook een must! Een bivak is basic, toiletten en water om u te verfrissen is wel aanwezig.

Hoe pak je het aan?

Toekomen kan vanaf 13.00u op zaterdag, je kan ervoor kiezen om eerst te hiken of om eerst je tentje op te slaan in de bivakzone. Neem er gerust de tijd voor, kinderen vinden het opstellen en inrichten van de tent wel een hele spannende ervaring. ‘s Avonds is er de mogelijkheid om bij te praten, ervaringen uit te wisselen met andere hikers rond het kampvuur.  Na een goede nachtrust in volle natuur kan je op zondag  genieten van het ontbijtpakket. Vertrekken voor de tweede hiketocht kan vanaf 08.00u op zondag. Aansluitend op de tweede hiketocht kan u verder genieten van het  “Grote Ge(K)te feest “ dat plaats heeft aan de kamsalamanderhut.

Inschrijven een must!

Inschrijven kan je vanaf 1 juli 2016 door het gepaste bedrag over te schrijven op reknr. van vzw Gete Hiker  BE40 0689 0460 6263, met vermelding van je naam,
aantal volwassenen en kinderen. Deelnameprijs volwassenen ( + 14 jaar ) = 20 euro. Deelnameprijs kinderen ( - 14 jaar ) = 15 euro.

WAT KRIJG JE ALLEMAAL VOOR DEZE PRIJS !

· wandelkaart met routebeschrijving

· ontbijtpakket per persoon

· een plekje in de bivakzone

· een plekje rond het kampvuur

· 4 flesjes drinkwater

· stuk fruit

· 1 pakje trekkerskoekjes

· in bewaring geven van overbodig materiaal tijdens de hiketocht

De Getevallei is een stiltegebied, daarom vragen we ook algemene stilte vanaf 22.00u in de bivakzone. Kinderen zijn enkel toegelaten mits inschrijving van tenminste 1 volwassene. Honden zijn welkom maar blijven steeds
aangelijnd.