Goudengids - papier of digitaal

Als milieubewuste gemeente kiezen we, samen met Truvo Belgium, de uitgever van de papieren versies van goudengids.be en wittegids.be, voor een gezamenlijke verdeling van de telefoonboeken. Dit werkt de optimalisatie van de distributie van onze gidsen in de hand. 

Uit onderzoek bleek dat 8 op 10 abonnees de gidsen thuis willen blijven ontvangen.  Om te voorkomen dat onze boeken ook bedeeld worden aan niet-gebruikers, bieden wij u de mogelijkheid om zich uit te schrijven via een link onderaan de startpagina van de website www.goudengids.be. Personen die zich uitschrijven vóór 25/10/2016 met vermelding van hun adres en telefoonnummer, zullen bij de volgende bedeling geen exemplaar meer ontvangen. Met uitschrijvingen na 25/10/2016, zal pas volgend jaar rekening gehouden kunnen worden.

Bovendien stelt Truvo Belgium ook e-books voor.  Deze applicatie is enkel voor tablet en kan men downloaden via Google of Appstore. De integrale gidsen werden gedigitaliseerd voor optimaal gebruiksgemak én om de milieu-impact te verkleinen. Maak kennis met de elektronische gids via www.goudengids.be/ebook.