Hagelanddag

Toerisme Hageland organiseert voor de 16de maal haar Hagelanddag, maar niet volgens het gekende principe. U kan niet meer genieten van een dagje Hageland, maar een ganse zomer lang genieten én speuren! Immers, Toerisme Hageland zet een heuse zoektocht op touw, een echte aanrader voor jong en oud om een ander dagje Hageland te beleven. De uitgestippelde trajecten zetten de mooiste stukjes natuur en cultuur van het Hageland in de kijker. Dit jaar verkennen we de Hagelandse gemeenten Geetbets, Landen, Linter en Zoutleeuw.
Daarbij werd rekening gehouden met zoveel mogelijk ‘vervoersmiddelen’. U kan kiezen uit 4 wandelzoektochten, 1 grote fietszoektocht en 1 grote autozoektocht. Er vallen zeer mooie prijzen te winnen!

De zoektocht start op 27 april en loopt de rest van de lente en de ganse zomer door tot 15 september. De deelnamegidsjes zijn vanaf einde april te verkrijgen in de infokantoren van de Hagelandse gemeenten en op het secretariaat van Toerisme Hageland,
Aarschotsesteenweg 212, 3010 Leuven.

In deelnamegids wordt trouwens veel extra toeristische info opgenomen over interessante evenementen, nabijgelegen horeca, erfgoed,… in Geetbets, Landen, Linter en Zoutleeuw. De deelnamegids vormt dus een surplus om de deelnemende gemeenten ten volle te ontdekken tijdens de Hagelanddag, een zomer lang!

Meer info:
Toerisme Hageland
T 016 31 18 60
info@toerismehageland.be
www.toerismehageland.be