Informatiecampagne gas en elektriciteit ‘Durf Vergelijken’

Uitgaven voor aardgas en elektriciteit maken een groeiend deel uit van het gezinsbudget. Kiezen voor de beste leverancier of de juiste formule kan nochtans een besparing tot enkele honderden euro’s per jaar opleveren. De zoektocht naar de beste leverancier is echter niet voor iedereen eenvoudig.

Tussen 17 en 28 september 2012 organiseert FOD Economie de informatiecampagne: “Gas – Elektriciteit: durf vergelijken!”. Lokaal wordt deze campagne voor de gemeente Linter gedragen door onze interlokale vereniging Beter Wonen aan de Gete.

Tijdens de campagne worden inwoners van Linter in het gemeentehuis geholpen om de beschikbare vergelijkingstools op het internet te gebruiken zodat de verschillende aardgas- en elektriciteitsleveranciers kunnen vergeleken worden en de burger zelf een keuze kan maken met kennis van zaken (prijs, vast/variabel, dag/nachttarief, groene energie, …).

Op 24 en 28 september 2012 (9 - 12u) is de woondeskundige van Beter Wonen aan de Gete in gemeente Linter aanwezig om u te helpen de beschikbare vergelijkingstools op het internet te gebruiken zodat u de aanbiedingen van de verschillende aardgas- en elektriciteitsleveranciers kunt vergelijken en zelf een keuze kunt maken met kennis van zaken (prijs, vast of variabel contract, dag-/nachttarief, groene energie, …).

Om de gewenste informatie te verkrijgen, moet u simpelweg:naar het gemeentehuis komen op:

  • maandag 24 september van 9 - 12u
  • vrijdag 28 september van 9 - 12u

-uw laatste jaarlijkse factuur (globale afrekening, eindafrekening) van uw huidige aardgas- en/of elektriciteitsleverancier meebrengen.

Gelieve wel op voorhand een afspraak te maken bij de woondeskundige van Beter Wonen aan de Gete, zodat de wachttijden niet te lang worden :

op het wooninfopunt gemeentehuis Linter:

-maandag en vrijdag: 9 – 12u, tel 011/78.93.52

-rechtstreeks via deskundige Woonbeleid