Jouw eerste stap voor trage wegen: startmoment

Hoe goed ken jij de Linterse trage wegen? Trage wegen zijn paden en weggetjes die voornamelijk gebruikt worden door wandelaars en fietsers. Door de velden, tussen huizen, langs kerken of  waterlopen…

Onze trage wegen brengen het landschap dichter bij de mensen. Ze doorsnijden het landschap of geven een kijk achter de lintbebouwing. Ze zijn een uitstekend middel om verschillende ruimten op een veilige en aangename manier met elkaar te verbinden. Als extra troef herbergen de trage wegen meestal een hoge cultuurhistorische waarde.

Overtuigd van de meerwaarde van deze wegen werkt het gemeentebestuur van Linter samen met de provincie Vlaams-Brabant & participatie-expert Levuur, aan een plan voor de Linterse trage wegen. Maar dat plan willen we niet alleen opmaken, maar samen met alle inwoners van Linter. Hoe zie jij de trage wegen en hoe zie jij hun toekomst? Wat betekenen ze voor jou? Alle inwoners, lokale gebruikers, betrokkenen en belanghebbenden zijn welkom om mee te denken hoe we het netwerk aan trage wegen in de nabije toekomst aantrekkelijker en beter kunnen maken.

Dus: inwoner, papa of mama, oma of opa, horeca-uitbater, landbouwer, natuurliefhebber, sporter of sporttrainer, wandelaar, hondenliefhebber, jager… of noem maar op: je bent van harte welkom op het interactieve startmoment rond trage wegen. Afspraak op woensdag 29 april om 19 u (ontvangst vanaf 18u30, einde rond 22 uur) in de raadzaal van het gemeentehuis (Helen-Bosstraat 43, Linter).  

We hopen dat iedereen in dit unieke project zijn beste beentje voorzet! Wij voorzien alvast een natje en een droogje en beloven je een interessante, interactieve en enthousiasmerende avond. Tot dan!

Deelname is gratis. Om praktische redenen vragen we wel om je in te schrijven. Voor alle informatie en inschrijving kan je steeds contact opnemen met:
Katrien Bruyninckx op het nummer 011 78 93 58 of mailen naar katrien.bruyninckx@linter.be