Kerstmarkt Linter

Het weekend van 8 en 9 december zal weer een bruisende bedoening zijn in ‘De Linde’ De Linterse middenstandsraad organiseert voor de eenentwintigste maal de ondertussen weids bekende kerstmarkt in de gezellige ruimte van het ontmoetingscentrum.

Het ruime en zeer diverse aanbod van producten en de verzorgde drankstandjes zijn telkenjare een echte publiekstrekker. Bij een eerste oproep schreven er zich reeds acht standhouders in. Wat de kracht van deze kerstmarkt bevestigd. De overige 22 plaatsen zullen dus rap ingenomen worden. Vandaar deze oproep naar de inwoners van Linter, die als hobbyist of zelfstandige kerst- of feestgebonden activiteiten uitoefenen om zo snel mogelijk contact te nemen met de organisatoren. Een niet onaardige manier om zichzelf en uw hobby kenbaar te maken aan een breder publiek.

De standen zijn 2.5, 5 of 7.5 meter breed. Het prijskaartje wordt bewust even laag gehouden als vorige jaren, zodat iedereen voor een prikje aan de bak komt.

Onze gedachten gaan ook nog dankbaar uit naar Paul s’Jongers, de man die jarenlang de kerstmarkt stevig en met succes in handen hield. Informatie of inschrijven bij R. Couvreur: 011 78 01 24 of info@wijnimport-couvreur.be