Met belgerinkel naar de winkel

Van 16 mei tot 20 juni beloont de campagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ mensen die met de fiets naar de winkel gaan. Deze fietspromotiecampagne van Bond Beter Leefmilieu, Unizo, CM en de Fietsersbond kreeg in 2008 in totaal 113.000 deelnemers op de fiets. Doe jij in 2009 ook mee?

Dit jaar heb je meer reden dan ooit te voren om deel te nemen. De Antwerpse mode-ontwerper Walter Van Beirendonck heeft speciaal voor ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ een funky fietstas ontworpen. Enkel wie deelneemt aan de campagne zal de fietstas kunnen kopen. Met de tas borduurt Van Beirendonck voort op de collectie ‘Glow’ die eerder dit jaar op de catwalk gepresenteerd is. “Met de fiets kun je iets vertellen over jezelf, net zoals je dat doet met de kleren die je draagt.”

HOE DEELNEMEN

Vanaf 16 mei 2009 krijg je bij de deelnemende handelaars een spaarkaart. Die handelaars herken je aan de affiche in de etalage of je kunt op de website opzoeken of jouw favoriete winkel ook deelneemt. Voor elk fietsbezoek krijg je een zegeltje. Een volle spaarkaart met acht zegeltjes bijeen gefietst? Dan kun je de fietstas van Walter Van Beirendonck bestellen. Na het bestellen van je fietstas deponeer je de kaart in de spaardoos op de toonbank en neem je automatisch deel aan een tombola. Elke gemeente verloot een unieke fiets van Oxford. Fietste je maar zes keer naar de winkel? Dan kun je ook deelnemen de tombola.

Meer infowww.belgerinkel.be