Met Belgerinkel naar de Winkel: van 5 mei tot 9 juni

Stijlvolle outfits, swingende muziek, retrofietsen, ... De tijd van toen is weer in. Een tijd waarin iedereen met de fiets de boodschappen deed. En die komt helemaal terug met Belgerinkel. Want wie van 5 mei tot 9 juni 2012 met de fiets of te voet gaat winkelen, maakt kans op een exclusieve Belgerinkel-fiets van Achielle. Dit Vlaamse merk van retrofietsen maakt zelfs furore tot in Amerika waar de New Yorkse jetset er zich graag mee laat zien.

Hoe werkt het?

Haal vanaf zaterdag 5 mei 2012 je spaarkaart bij een van de deelnemende handelaars. Telkens u langsgaat bij één van deze deelnemende handelaars, met de fiets of te voet, krijgt u een stempel op deze spaarkaart. Met een volle spaarkaart kan je (mits een kleine oplage) een klassieke rieten fietsmand verkrijgen. De fietsmand krijgt een uniek karakter door de bekleding, exclusief ontwikkeld voor Belgerinkel door het hippe retro kledingmerk Who’s That Girl.

Ook indien u het mandje niet besteld kan u meedoen aan de GRATIS tombola. In elke gemeente is er een originele Belgerinkel-fiets en vele andere mooie prijzen te winnen met deze tombola. U herkent de deelnemende handelaars aan de affiche met bovenvermeld logo en u kan de namen van de deelnemende handelaars terugvinden op deze pagina.
Doe mee aan deze actie en overtuig jezelf van de voordelen van winkelen met de fiets. Fietsen bevordert de gezondheid, vermindert de CO2-uitstoot en maakt de gemeente leefbaarder, verkeersveiliger en aangenaam. Willen we daar niet allemaal ons steentje toe bijdragen?

Tekst: Marleen Vannieuwenhuijsen, schepen van  Economie