Nieuwe arbeidstrajectbegeleidster

De dienst ‘Arbeidstrajectbegeleiding’ is gestart op 15 juni 2007.

Sinds 1 oktober 2009 is Brenda Bürecke aangeworven als arbeidstrajectbegeleidster. Kleinere OCMW’s besloten om hun krachten te bundelen en samen te werken op het vlak van opleiding en tewerkstelling. Het tewerkstellingsbeleid van deze besturen bestaat er enerzijds in om samen met OCMW-cliënten op zoek te gaan naar een gepaste opleiding, een tewerkstelling als artikel 60 § 7, een tewerkstelling in het alternatieve arbeidscircuit of op de reguliere arbeidsmarkt. Anderzijds is het de bedoeling om deze cliënten die aan het werk zijn, te blijven begeleiden om hen nadien ook aan het werk te houden.

De doelstelling van deze dienst is om leefloongerechtigden, cliënten in budgetbeheer of collectieve schuldenregeling te begeleiden in hun zoektocht naar een gepaste opleiding of een tewerkstelling.

Op 1 juli 2010 werd ook Bregtje Klerkx aangeworven als extra arbeidstrajectbegeleider en dit ter ondersteuning van Brenda. Brenda staat in voor de gemeente Tielt-Winge en Boutersem. Bregtje staat in voor de gemeenten Linter, Kortenaken, Bierbeek en Bekkevoort.

Heb je moeilijkheden met het vinden van werk? Wil je graag begeleiding in uw zoektocht naar een passende opleiding? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een curriculum vitae (CV)? Weet u niet hoe u moet solliciteren?
Twijfel dan niet en neem contact op met Bregtje. Je kan Bregtje telefonisch bereiken op het nummer 0492 61 99 65. Je kan haar ook een mail sturen: bregtje.klerkx@ocmw.tielt-winge.be en wie weet heb jij binnenkort een gepaste job!

Bregtje is bereikbaar op het OCMW Linter op dinsdag van 9u tot 12.00u en van 13u tot 16u30.