Nieuwe culturele vereniging in Linter!

Altijd al zin gehad om je in cultuur te verdiepen en er samen met anderen van te genieten? Dan is jouw moment nu aangebroken!

vtbKultuur is een sociaal-culturele vereniging met een eigentijdse kijk op cultuur. We vinden dat cultuur een ware beleving moet zijn en willen graag zorgen voor een bruisend cultuurleven dat toegankelijk is voor iedereen.
In onze lokale vtbKultuur-afdelingen, verspreid over heel Vlaanderen, wordt volop rond cultuur gewerkt. Plaatselijke vrijwilligers organiseren er uiteenlopende culturele activiteiten, met een knipoog.

Ook in Linter gaan we binnenkort van start met een nieuwe vtbKultuur-afdeling!

Samen met andere cultuurliefhebbers kan jij deze nieuwe lokale werking in jouw gemeente mee helpen uitbouwen. Wij zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers met culturele interesse. Heb jij zin om samen een culturele voorstelling, een boeiende lezing of een unieke culturele dag te realiseren? Aarzel dan niet en laat van je horen. We luisteren graag naar jouw ideeën, brengen je in contact met andere Linterse vrijwilligers en samen leggen we jouw ei!

Graag tot binnenkort,

het vtbKultuur-team

Interesse? Geef dan zeker een seintje aan: Eef Verschueren: e-mail: eef.verschueren@vtbkultuur.be  - telefoon: 0478-79 13 74 - www.vtbkultuur.be 

Bekijk hier de flyer!!!