Ontwerp jij een betaalbare woning?

Houten chalets en vertimmerde woonwagens. Veel mensen die op voormalige campingsites of in weekendverblijfparken wonen, hebben het niet zo comfortabel. De provincie Vlaams-Brabant maakt niet alleen werk van het wettelijke kader met het Provinciale Ruimtelijke Uitvoeringsplan ‘Weekendverblijven, campings en residentiële woonwagenterreinen’, ze wil ook wat doen aan de woonkwaliteit. Daarom doet de provincie een open oproep:

Kleinschalige wooneenheden

Ontwerp kleinschalige wooneenheden van 80m² en 240m³ groot, vast of verplaatsbaar. Op twee voormalige campingsites in Zemst en Huldenberg komen er telkens een tiental eenheden die sociaal verhuurd worden. Alle geslaagde ontwerpen bundelt de provincie in een referentiecatalogus. Daaruit kunnen zowel bewoners van de voormalige campings en weekendverblijfzones als andere geïnteresseerden bestellen.

Meer info:

Kan je goochelen met ruimte? Ben je architect en schuw je geen creatieve uitdaging? Zet je dan aan de ontwerptafel en geef je ideeën vorm. Meer weten? Hou de aankondiging op onze website in het oog.

www.vlaamsbrabant.be/kleinschaligwonen