Openbaar onderzoek RUP KWZI Overhespen

Op 30 augustus 2010 werd het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor een kleine waterzuiveringsinstallatie (KWZI) te Overhespen voorlopig vastgesteld door de gemeenteraad. Het RUP betreft een gebied voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut met tot doel het creëren van de mogelijkheid om een KWZI op te richten ter hoogte van de Vijverstraat.

Het College van Burgemeester en Schepen kondigt nu een openbaar onderzoek aan van het ontwerp van RUP KWZI Overhespen. Het openbaar onderzoek start op 21 september 2010 en loopt tot en met 19 november 2010.

Het ontwerp ruimtelijk uitvoeringsplan ligt gedurende deze periode ter inzage tijdens de normale openingsuren op de dienst ruimtelijke ordening op het Gemeentehuis, Helen-Bosstraat 43 te Linter. De bezwaren en opmerkingen moeten uiterlijk 19 november 2010 verzonden zijn bij aangetekende zending gericht aan de GECORO, p/a

Gemeentehuis Linter, Helen-Bosstraat 43 te 3350 Linter of op hetzelfde adres tijdens de normale openingsuren worden afgegeven tegen ontvangstbewijs. Hier kan u ook een digitale versie van het ontwerp van RUP raadplegen.

Voor meer info kan men terecht bij Jacqueline Govaerts, stedenbouwkundig ambtenaar, 011 78 91 38, jacqueline.govaerts@linter.be