Rally van Haspengouw

Op 26 en 27 februari 2016 wordt de Rally van Haspengouw gereden. Op vrijdag 26 februari tussen 08:00 en 20:00 uur mogen de deelnemende rallypiloten de parcours verkennen, dit met inacht-neming van de wegcode op de niet-afgesloten parcours. Op zaterdag 27 februari wordt de eigenlijke rallywedstrijd gereden over 4 klassementsproeven: Halle-Booienhoven, Heers, Horpmaal en Walshoutem. Niettegenstaande deze klassementsproeven zich hoofdzakelijk situeren op afgesloten verkavelingswegen in de velden en er geen belangrijke verbindingsassen of wegen worden afgesloten, kan er mogelijks toch verkeershinder optreden in de omgeving van de klassementsproeven van Halle-Booienhoven en Walshoutem. Op de bijgevoegde kaart kan u het traject van beide klassementsproeven raadplegen. Ook in de omgeving van het rallycentrum, dat net zoals vorig jaar ondergebracht wordt in het stadsdomein ’t Park (vroegere militaire domein EMI21) aan de Hannuitsesteenweg te Landen, kan er zich enige verkeershinder voordoen.

Kp Walshoutem

Kp Halle-Booienhoven

In geval van ernstige verkeersproblemen kan op de dag van de wedstrijd contact genomen worden op het speciaal daartoe voorzien infonummer 011/434 134.

Voor algemene informatie kan voor aanvang van het evenement contact genomen worden met de lokale politie PZ LAN op het algemeen nummer 011/884 884.