Samenaankoop zonneboiler en PV-panelen

In onze gemeente werd op 13 januari een thema-avond ‘zonne-energie in je woning’ georganiseerd waar er specifieke informatie werd verschaft over de zonneboiler en fotovoltaïsche zonnepanelen voor particuliere woningen. Omdat er tegenwoordig een zeer groot gamma van zonnesystemen bestaat, kan men vaak de bomen door het bos niet meer zien. Daarom wil het gemeentebestuur geïnteresseerde inwoners ondersteunen in hun zoektocht naar een geschikt zonnesysteem door samen met de gemeenten Herent, Lubbeek, Rotselaar en Tremelo en Interleuven een samenaankoop van zonneboilers en zonnepanelen te organiseren. De bepaling van de zonneboiler en fotovoltaïsche zonnepanelen die zullen aangeboden worden via de samenaankoop, wordt volledig ondersteund door een werkgroep die samengesteld wordt uit geïnteresseerde inwoners van de gemeenten, mensen met kennis van zaken rond het energiegebeuren of samenaankoop, …

Het doel van deze samenaankoop is geïnteresseerde inwoners te informeren en door ze bij elkaar te brengen goede voorwaarden te bedingen bij leveranciers en installateurs van zonneboilers en PV-panelen.

Speelt u met het idee om een zonneboiler of fotovoltaïsche zonnepanelen te laten plaatsen en bent u geïnteresseerd in deze samenaankoop, dan kan u geheel vrijblijvend dit aangeven op dit invulformulier of per mail (luc.veldhaens@linter.be) ons laten weten. Deze interesse houdt geen enkele aankoopverplichting in.