Veilig van Oud naar Nieuw

Wie op oudejaarsavond uitgaat en graag een glaasje drinkt, wil toch veilig thuis geraken? Om deze feestvierders veilig en wel te vervoeren, werkt het gemeentebestuur van Linter samen met JATienen ( Jongeren tegen Auto-ongevallen Tienen). Met 3 minibussen verzorgen ze de hele nacht voor vervoer van en naar Linter,Tienen, Hoegaarden, Glabbeek en Boutersem.

De vertrek– en stopplaatsen zijn:

Heide: Heidestraat (aan Sint-Luciakapel), Neerlinter: Grote Steenweg (aan de bibliotheek), Drieslinter: Grote Steenweg (aan de basisschool), Melkwezer: Dorpsstraat (aan het dorpsplein), Orsmaal: Helen-Bosstraat (aan het gemeentehuis), Wommersom: Sint-Kwintenstraat (aan de kerk), Overhespen: Geldenakenstraat (Recordbank Humblet) & Neerhespen: Langstraat (zaal De Brukkes). Voor deze busdiensten hoef je niet te reserveren.

Als extraatje kan je ook kiezen voor een gereserveerde rit. Een nuchtere chauffeur brengt je dan op oudejaarsavond tussen 18 en 22 uur naar je bestemming. Nadien brengen de vrijwillige chauffeurs ook iedereen, die dit wenst, terug naar huis vanaf middernacht tot 's morgens en dit binnen de regio Linter-Tienen-Hoegaarden-Boutersem-Glabbeek.

Reserveren kan via de GSM-nummers 0496 51 30 00 of 0496 74 72 30, via het e-mailadres reservatie@jatienen.be of via de reservatiemodule op de website www.jatienen.be.

Opmerkelijk is dat de drie pendelbussen en de gereserveerde ritten gratis zijn want, onze gemeente bekostigt dit initiatief. Kortom, hou het veilig en:

GLAASJE OP? LAAT JE RIJDEN!