Vlieg op wereldreis

Met de zomer voor de deur zal jouw (klein)kind opnieuw veel vrije tijd hebben. Vlieg hoopt natuurlijk dat er ook wat cultuur tussen zit. Hoe ga je mee op Vliegreis? Heel eenvoudig.
Kom samen met je kind(eren) en hun vriendjes naar de bibliotheek van Linter en ga mee met Vlieg op ontdekking. Geen schoolse vragen of opdrachten tijdens de grote vakantie. Vlieg speelt er samen met je een leuk zoekspel en brengt geheime vakantieboeken mee, die je kan ontlenen.

Met dit thema spreken we de avonturier, de ontdekkingsreiziger in de kinderen aan en willen we ook de thuisblijvers op vakantie laten gaan, maar dan in eigen land. Tegelijkertijd laten we kinderen op een ludieke en laagdrempelige manier kennis maken met andere culturen. Vlieg richt zich op kinderen tot 12 jaar en hun omgeving. Vanzelfsprekend mogen ook oudere kinderen deelnemen aan de acties van Vlieg. Kom in de bib je 'vlieg'-ticket halen en maak kans op prachtige prijzen, een reis naar de Prins van Hola Pola met het hele gezin, bibliotheekpakketten, boeken, T-shirts en nog veel meer! De actie loopt van zaterdag 29 juni tot en met zondag 31 augustus.