Vrijetijdsbeurs

De Cultuurraad van Linter wil graag op zondag 27 april 2014 in zaal De Linde een Vrijetijdsbeurs organiseren.

Wat is nu precies de bedoeling van zo’n Vrijetijdsbeurs? Wel, bedoeling is om zowel nieuwe, als gekende  inwoners van Linter een duidelijker zicht te geven op het vrijetijdsleven in de gemeente. Wat valt er zoal te beleven in Linter na de werkuren? Welke vrijetijdsmogelijkheden zijn er? Kortom wat leeft er?

Daarom dat alle verenigingen van alle raden mogen deelnemen, indien ze dit wensen natuurlijk. Graag had de Cultuurraad de beurs zeer breed aangepakt: sport, jeugd, welzijnszorg, milieu, landbouw, bibliotheek, heemkunde, middenstand en cultuur kunnen de handen in elkaar slaan. Elke enthousiaste vereniging die het wenst, krijgt gratis standruimte op 27 april 2014 om zijn/haar vereniging te promoten. Hoe men dat doet, wordt volledig vrij gelaten. Verenigingen krijgen de kans om aan een nieuw publiek duidelijk te maken wat hun concept en werking zijn. Er is zo ook de mogelijkheid om nieuwe leden te ronselen, een woordje uitleg te geven en/of te flyeren. Indien sommige verenigingen dit willen, krijgen ze ook de optie om enkele minuten op het podium hun vereniging op een ludieke wijze in het voetlicht te plaatsen (bv. zingen, dansen, musiceren, uitleg over whisky proeven, toneel,…). Alle creatieve ideeën zijn welkom!

Ook de middenstand mag deelnemen mits een relevante link met de Vrijetijdsbeurs en een kleine vergoeding voor hun standruimte. Bijvoorbeeld: grasmaaiers, streekproducten, bloemen, hobby & tuinieren, composteren, enz… Ook hier is alle creativiteit welkom.

Ziet uw vereniging het zitten om zijn leden warm te maken om de schouders onder dit project te zetten, vul dan TEN LAATSTE 15 september 2013 (vroeger graag!!!) het bijgevoegd inschrijvingsformulier in en bezorg het via mail aan liesbethflusu@msn.com

Indien er nog vragen zijn mag u altijd contact opnemen met onderstaande personen:

·         Liesbeth Flusu, Voorzitter Cultuurraad, 0472 44 56 87, liesbethflusu@msn.com

·         Nans Luyten, Jeugd & Cultuurdienst Linter, 011/ 78 91 47, nans.luyten@linter.be

We hopen met een grote groep mensen te zijn, dus om alles organisatorisch vlot te laten verlopen, gelieve jullie te houden aan de voorop gestelde deadline, aub!

Hier vind je het inschrijvingsformulier terug.