Vrijetijdsbeurs

Heeft u er al eens bij stilgestaan dat de gemeente Linter momenteel bijna 100 erkende verenigingen herbergt. Verenigingen actief gaande van sport, jeugd, welzijnszorg, milieu, landbouw, bibliotheek, heemkunde, cultuur tot allerlei overige vrijetijdsbestedingen. ‘Linter leeft’ dus wel degelijk! Graag wil de gemeente Linter mensen de kans geven om kennis te maken met al zijn verenigingen, als ook met de mogelijkheden qua vrije tijd binnen hun gemeente. De gemeentelijke cultuurraad trok aan de kar en lanceerde het idee bij de plaatselijke verenigingen. En op 27 april 2014 is het dan zo ver, dan slaan een groot deel van de verenigingen de handen in elkaar voor de allereerste VRIJETIJDSBEURS in OC De Linde in Neerlinter.  

Tijdens deze gezellige namiddag krijgen bezoekers de kans om de vrijetijdsbeurs te komen bezoeken waarbij een groot aantal van de erkende Linterse verenigingen henzelf en hun werking op een originele wijze proberen voor te stellen aan de hand van een mooi gevuld en entertainend programma van optredens, workshops, proevertjes, toonmomenten en zoveel meer. U krijgt de kans om informatie te verzamelen aan hun standen en om het aanbod van vrijetijdsbestedingen in de gemeente Linter te ontdekken. Ook plaatselijke middenstanders doen enthousiast mee met deze beurs. Zij zullen ook wat standen inkleden en hun plaatselijke producten komen promoten. Tussen al dat kunt u op de koop toe nog eens genieten van tal van animatie en live muziek. Of gewoon lekker achterover leunen en een babbeltje slaan boven een stukje taart met koffie. Of gaat u liever voor een streekbiertje? Of wijntje? Geen probleem, het kan allemaal!

Jong en oud is meer dan welkom. Kom op 27 april dus zeker een kijkje nemen in OC De Linde!  Misschien wordt uw interesse wel gewekt en vindt u de nieuwe hobby van uw leven of leert u nieuwe vrienden kennen binnen een leuke vereniging! Kom met uw eigen ogen ontdekken dat Linter leeft… De toegang is gratis. Tot dan!