Wall of Fame

André Deroye, Ivo Donvil en Jozef Mertens waren vorig jaar de eerste drie verdienstelijke inwoners die de Wall of Fame in het gemeentehuis mochten opfleuren. De ‘Linterse Wall of Fame’ is een verzameling van goudkleurige kaders met hierin inwoners die hun gemeente op regelmatige basis in een positief daglicht stellen of bekend maken tot (ver) buiten de gemeentegrenzen. Deze kaders hangen in de gang naar de raadzaal en betekenen een meerwaarde voor de bezoekers van ons gemeentehuis. Dit jaar worden Ria Degol & Patrick Truyens aan deze eremuur toegevoegd.

Ria Degol is de penningmeester van het Mehringcomité en de contactpersoon voor de verenigingen uit de verbroederingsgemeente Mehring aan de Moezel. Zij is eveneens de vertrouwenspersoon van het comité en door haar correcte aanpak is ze de ambassadrice in Mehring en omgeving. Hierdoor kan onze gemeente op veel waardering bij onze Duitse buren rekenen.

Patrick Truyens doet aan weerfotografie. In het begin van ieder weerbericht op de televisie (een) maakt de weerman -of  vrouw graag gebruik van foto’s om het weer in ons land te illustreren. Je ziet er soms foto's van Knokke, Poperinge, Nazareth, Lummen, maar ook van Linter. Dankzij Patricks weerfoto’s maken heel wat Vlamingen kennis met onze mooie gemeente. Verder is  Patrick met de Vrienden van 't Pleintje één van de stuwende krachten achter de Linterse Truckerstocht.