Website basisschool: groot succes

Sinds 1 september 2008 heeft de gemeentelijke basischool De Zandloper een vernieuwde website. De teller staat voorlopig al op 2500 bezoekers. ‘Vooral de pagina’s met het nieuws uit de klassen zijn zeer populair bij de ouders. Vroeger moest je wachten tot de schoolfotograaf langs was geweest, maar nu ben je slechts één muisklik verwijderd van de klas. Blijkbaar zien de ouders graag waarmee hun kinderen op school bezig zijn! We hebben al heel wat complimenten over onze site gekregen’, zegt directeur Flamaing trots.

De website wordt door de leerkrachten zelf onderhouden, een taak die ze vol overgave op zich nemen. ‘Een veel voorkomende valkuil is dat een website met veel enthousiasme de lucht ingaat maar dat deze vervolgens niet meer wordt bijgehouden. Onze leerkrachten en ikzelf zorgen er voor dat onze site altijd up-to-date is en blijft’, vult de directeur aan.    

Sinds enkele weken kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang je het laatste nieuws uit de klassen in je mailbox.  

Meer informatie: www.dezandloper.com