Win een leuke verrassing of een fles champagne!

Het gemeentebestuur van Linter organiseert voor al zijn inwoners, zowel jong & oud, een leuke wedstrijd. Bewoners mogen onder het motto “mijn idee is wat waard” ideeën, die de leefbaarheid kunnen verbeteren, opsturen en maken hierbij kans op een fles champagne of een leuke verrassingsprijs.

Ieder gemeentebestuur wil er voor zorgen dat zijn inwoners in een propere, veilige en aangename gemeente wonen. Hiervoor stelt de bestuursploeg dan een beleidsplan samen. Maar zo’n plan is nooit allesomvattend. “We hebben nog heel wat interessante projecten in petto, we zitten dus zeker niet zonder ideeën. Maar met deze wedstrijd willen we het signaal geven naar de burgers dat we een open bestuur zijn en ook altijd open staan voor suggesties en ideeën. Een goed idee kan immers van iedereen komen en blijft altijd een goed idee”, aldus burgemeester Marc Wynants.

De deelnemers moeten wel rekening houden met volgende voorwaarden:

het idee moet:

  • uitvoerbaar & financieel haalbaar zijn
  • bijdragen tot het algemene nut 
  • een positieve boodschap uitstralen

“Bij mensen leeft er soms een natuurlijke tegenstand tegen ideeën waar ze niet zelf op gekomen zijn, maar bij ons is dit alleszins niet het geval. Integendeel zelfs, we hopen zoveel mogelijk inzendingen te mogen ontvangen zowel van kinderen als van volwassenen. Kinderen bekijken de wereld immers vanuit een ander, onschuldig, perspectief”, besluit de burgervader.

Deze wedstrijd loopt tot 1 november 2008. Lees hier de algemene voorwaarden na. Hier vind je het deelnameformulier.