Word haagdonor en vergroot de hoop!

Heb jij een taxushaag? Ja? Goed nieuws! Want dan ben jij één van de vele Vlamingen die in het bezit zijn van een plant die levens kan redden. Een taxushaag bevat immers de grondstof die nodig is voor de aanmaak van geneesmiddelen tegen kanker. Meer nog, uit het jonge snoeisel van 50 meter taxushaag wordt één chemotherapie gewonnen. Bovendien brengt de taxus geld op, dat EcoWerf aan de nationale borstkankercampagne vzw Think-Pink schenkt. Vorig jaar leverde de actie bij EcoWerf 42.195 euro op.

Vergroot de Hoop strijdt ook dit jaar tegen kanker, samen met jouw containerpark. Het enige wat jij moet doen, is je taxushaag snoeien tussen 15 juni en 31 augustus en het jonge snoeisel zonder aarde, onkruid of ander bladafval gratis doneren in je containerpark. Eenvoudiger kan het niet en tegelijk vergroot je de hoop voor heel veel kankerpatiënten.

Alle informatie over haagdonatie vind je op www.ecowerf.be.

Heb je een taxushaag van minstens 40 meter, maar ben je niet in de mogelijkheid ze zelf te snoeien? Surf dan naar www.vergrootdehoop.be om je haag gratis te laten snoeien ten voordele van Vergroot de Hoop.