Workshops

Gemeente Linter en Vormingplus Oost-Brabant presenteren 4 workshops in het najaar.

Workshop

Start

Klussen in huis: elektriciteit

Di. 02/10

Zoeken en vinden op internet

Do. 25/10

Make-up voor dagelijks gebruik

Za. 17/11

Feestelijke tapas

Wo. 12/12

Meer info over de workshops:

Klussen in huis: elektriciteit

Je verwerft de technische vaardigheid om zelf eenvoudige reparaties en montages uit te voeren. Voor elk probleempje aan de elektriciteit in je huis een vakman opbellen? Nee hoor. Sommige zaken kan je gewoon zelf doen. Hoe pak je zoiets aan? Eerst krijg je basiskennis mee zodat je veilig aan de slag kan gaan. Daarna volgt de praktische kant van de zaak. Hoe hang je een armatuur op? Hoe vervang je een stekker, stopcontact of schakelaar? Je leert het in theorie en praktijk. Ook je eigen vragen komen aan bod.

Dinsdag 2,9, 16, 23 oktober van 19u30 tot 22u30.

€ 55 voor de vier avonden

Cursuscode: 121002c/LNT/PA/SW

Zoeken en vinden op internet

In deze praktische cursus maak je kennis met een aantal tips om efficiënter te zoeken op internet. Je leert geavanceerd zoeken met Google en gebruikmaken van de vertaalfunctie. Je maakt kennis met Google Maps en Google Street View. Je bekijkt ook hoe je online snel afbeeldingen vindt.

Dinsdag 25 oktober van 13u tot 16u.

€ 15

Cursuscode: 121025c/HLB/PR/SW

Make-up voor dagelijks gebruik

Je hoeft geen fotomodel te zijn om er mooi uit te zien. Schoonheid zit in kleine dingen. De juiste make-upkeuze kan net dat subtiele verschil betekenen waarmee je je omgeving zult verbazen. Zoals de meeste vrouwen hebben we dikwijls verschillende make-upproducten in huis en weten we nauwelijks hoe ze te gebruiken: hoeveelheid, zones in het gelaat, combinaties met kleurtinten… Deze cursus biedt nuttige, theoretische en praktische tips om een passende make-up te kiezen en aan te brengen voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden!

Zaterdag 17 & 24 november van 9u30 tot 12u30.

€ 36 voor de twee sessies, meebrengen: eigen make-up producten

Cursuscode: 121117b/LNT/PA/SW

Feestelijke tapas

Pimp je kerstaperitiefhapjes of je nieuwjaarsreceptie op door enkele feestelijke, overheerlijke tapas. Je maakt verschillende mediterrane hapjes op basis van chorizo (Spaanse salami), morcilla (bloedworst), artisjokken, champignons of manchego (schapenkaas). Je familie en vrienden zullen versteld staan van je rijkgevulde tafel. Smakelijk!

Woensdag 12 december van 19u30 tot 22u30.

€ 22

Cursuscode: 121212a/HLB/PA/SW

Inschrijven:

  • de website www.vormingplusoostbrabant.be Op de beginpagina van deze website kan je in de zoekfunctie de cursuscode ingeven en vervolgens op ‘Zoek’ klikken. Je klikt de cursus op de volgende pagina aan en vervolgens kan je al je gegevens invullen om in te schrijven voor deze cursus.
  • Het nummer 016 52 59 00.
  • Je kan ook langskomen op het onthaal in de Paul van Ostaijenlaan te Heverlee tijdens de openingsuren (van maandag tot vrijdag: 9u-12.30u en van 13.30u-17u.).

  • Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Vermeld naast je naam en adres ook altijd een telefoonnummer waarop we je overdag kunnen bereiken.Hoe kan je betalen?

Betalen:

1. Per overschrijving binnen de 7 dagen na je inschrijving, op het rekeningnummer  778-5922635-64.

Opgelet: indien je voor meerdere cursussen betaalt, liefst iedere betaling via een aparte overschrijving. Dit om de verwerking vlotter te laten verlopen en om eventuele misverstanden te vermijden.

2. Contant betalen kan enkel tijdens de openinguren

aan het onthaal van Vormingplus.

Er is geen bancontact aan het onthaal.